Excite

Bespaar flink met 2ehands tuinmeubelen

Het is inmiddels een vast patroon geworden: in het voorjaar en de zomer rennen we massaal naar de diverse bekende tuincentra om nieuwe tuinmeubels te halen. Voor de hoofdprijs. Zonde, want je kunt ook prima 2ehands tuinmeubelen kopen. Die zijn veel voordeliger (soms zelfs gratis) en er mankeert natuurlijk niets aan. Doe je voordeel met deze tips!

Kringloopwinkel

De makkelijkste plek om 2ehands tuinmeubelen te vinden is de kringloopwinkel. Juist omdat veel mensen hun tuin willen voorzien van nieuwe tuinmeubelen, moeten ze ook ergens met hun oude spullen heen. Die eindigen vaak bij de kringloopwinkel. Natuurlijk maak je hierin wel meer kans bij een kringloopwinkel op het platteland, dan in de stad. Een kringloopwinkel rekent meestal maar een fractie van de nieuwprijs, waardoor je een koopje kunt hebben. Controleer wel altijd even of de meubelen in goede staat zijn, want eenmaal gekocht kun je de spullen (meestal) niet terug brengen.

Online kopen

Als je geen kringloopwinkel in de buurt hebt, of de winkel bij jou weinig tuinmeubelen verkoopt, dan kun je online ook nog kijken naar 2ehands tuinmeubelen. Bezoek Marktplaats.nl en kijk eerst eens wat er in je regio te koop is. Een andere goede site is Tweedehands.net. Daar is een aparte categorie voor tuinmeubelen. Het grote voordeel van sites als Marktplaats is dat je altijd nog wel wat kunt onderhandelen, want het is zelden zo dat de genoemde prijs ook de uiterste prijs is. Met tuinmeubelen zit je dan sowieso goed, want mensen willen daar in verband met de ruimte die het in beslag neemt toch vaak graag vanaf!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020