Excite

Allerlei soorten GSM's

Al vanaf een vrij jonge leeftijd hebben we tegenwoordig een GSM. Er zijn zelfs speciale telefoons voor kinderen, waarmee ze enkel naar voorgeprogrammeerde nummers kunnen bellen. Erg handig, als kinderen hulp nodig hebben wanneer de ouders niet in de buurt zijn.

Tieners hebben ook allemaal een mobiele telefoon. Het is een echte rage om zo’n apparaat te hebben en het is dan ook voor tieners vaak erg belangrijk om het nieuwste model in huis te hebben. Ook zakenmensen hebben allemaal een GSM, want ze zijn makkelijk te bereiken, ook als ze niet op de zaak zijn.

GSM’s hebben allerlei handige functies. Je hebt vrij simpele telefoons, waarmee je eigenlijk alleen kunt bellen en smsen. Maar je hebt ook GSM”s met internet, agenda’s, e-mailfuncties en een camera. Het is maar net afhankelijk van je wensen wat je graag voor een telefoon wilt.

Een mobiele telefoon kun je met een abonnement nemen. Vaak krijg je dan het toestel gratis, maar betaal je voor het abonnement. Je kunt ook kiezen voor een prepaid telefoon. Je betaalt dan voor een belkaart en als je beltegoed op is koop je weer een nieuwe belkaart. Je hebt telefoons van merken als Samsung, Nokia, Siemens en Motorola.

Afbeelding: Flickr account compurearmy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020