Excite

Altijd handig: watercooler

Heb je graag vers, fris en koel water bij de hand? Dan mag een watercooler op jouw werkplek toch echt niet ontbreken. Een watercooler is een investering in je gezondheid en biedt je natuurlijk ook het nodige gemak. Bovendien is een watercooler niet zo duur als je misschien zou denken. Je betaalt vaak namelijk alleen de flessen en niet de cooler zelf. Zo kun je jouw watercooler zo goedkoop maken als je wilt.

Een watercooler is een ontzettend handig systeem, dat eigenlijk verbluffend eenvoudig werkt. Het is in principe niets meer dan een reservoir met mineraalwater, dat op normale temperatuur of koude temperatuur getapt kan worden. De flessen worden ondersteboven neergezet op de cooler. Als je denkt dat je de fles zelf wel even bij kunt vullen, heb je het mis; de fles zit dicht op het moment dat hij geplaatst wordt, maar wordt dan vervolgens door het apparaat geopend. Eenmaal open krijg je de fles natuurlijk nooit meer – zonder morsen – ondersteboven op het apparaat!

Gelukkig is dat ook niet nodig, want de kosten voor het verversen van de fles zijn helemaal niet zo hoog. Sterker nog, je kunt al watercoolers huren voor een paar euro per maand. Als je slim bent maak je dan direct een afspraak met de leverancier, dat je de cooler over kunt kopen als hij je bevalt. Dan kun je eerst voordelig testen en daarna voordelig kopen!

Afbeelding: Flickr account jenny downing

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020