Excite

Scoor een mooie apothekerskast voor de keuken

Een huis inrichten is zo makkelijk nog niet. In de eerste instantie loop je een warenhuis binnen en koop je wat je mooi vindt. Thuis aangekomen, blijkt alles prachtig te staan. Maar toch klopt er iets niet: omdat je alles in dezelfde winkel hebt gekocht, heb je de stijl van de winkel in huis gehaald. Vast heel mooi, maar niet erg 'jij'. Je kunt je huis weer van jezelf maken door unieke objecten te plaatsen. En een apothekerskast voor de keuken is daarvan een geweldig voorbeeld.

Waarom een apothekerskast?

Een apothekerskast in de keuken is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Die kasten hebben namelijk heel veel vakjes en mooie ruimtes om je keukenmateriaal op te slaan. Of het nu gaat om voorraad of kookgerei: alles is uit het zicht of netjes achter glas opgeborgen. Ook de uitstraling is natuurlijk geweldig; deze oude kasten kom je niet overal meer tegen. Je kunt hem ook eventueel aanpassen op je eigen keuken. Denk aan een nieuw kleurtje of misschien zelfs wel nieuwe handgreepjes.

Waar vind je er eentje?

Als je eenmaal overtuigd bent, is het alleen nog een kwestie van een mooie kast vinden. Je hebt veel kans op websites als Marktplaats.nl. De prijzen die voor deze kasten gevraagd worden, kunnen helaas wel zo oplopen tot 1.000 euro.

Als je nog een nieuwe keuken wilt plaatsen, dan kun je ook kiezen voor een trendy, inbouw-apothekerskast. Via Superkeukens.nl kun je die bijvoorbeeld bestellen. Aan de hand van de mogelijkheden kun je op die manier je eigen apothekerskast samenstellen, die precies jouw behoeften beantwoordt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020