Excite

Maak met een bad een spa van je badkamer

Heb je geen zin meer om met veel vreemde mensen je bad te delen in een spa of sauna? De oplossing kan gevonden worden in je eigen huis. Bekijk eens of jouw badkamer groot genoeg is om een ligbad te plaatsen. Op deze manier kun je ontspannen in de privacy van je eigen huis.

Een bad in jouw huis: kan dat?

Als je een bad wilt plaatsen in je huis, moet je rekening houden met de ruimte. Kun je de water aan- en afvoer zo regelen dat het bad gaat passen en voldoet de badkamer vervolgens nog wel aan al jouw eisen? Heb je nog voldoende loopruimte en past de wasmachine er nog wel bij? Neem de maten goed op voordat je informatie inwint bij installatiebedrijven.

Een bad plaatsen

Een ligbad plaatsen is een karweitje dat je niet in een dag doet. Vaak betekent het dat je de hele badkamer onder handen moet nemen. Misschien moet je ook de badkamer opnieuw betegelen of moet het toilet of de wastafel verplaatst worden. Het is daarom handig om een installatiebedrijf in te schakelen, zodat vakkundige mensen kunnen meedenken over jouw ontwerp. Zij kunnen je ook een goede inschatting van de kosten geven, zodat je weet waar je aan toe bent.

Soorten ligbaden

Ligbaden komen in verschillende formaten, zodat er bijna altijd wel één is die in jouw huis past. Als je voldoende ruimte hebt, kun je nadenken over luxe baden, bijvoorbeeld bubbelbaden of ligbaden met massagestralen. Afhankelijk van je budget kun je variëren in luxe. Je kunt je badkamer omtoveren tot een echt paradijs, zodat je altijd een echt gevoel van thuis ervaart.

Je bad decoreren

Enkel een bad plaatsen maakt je badkamer nog niet tot een huiselijke spa. Denk ook aan speciale woonaccessoires om je ligbad op te fleuren. Mooie flessen badolie en geurkaarsen maken je badkamer echt af. Investeer ook in mooie handdoeken en ander badtextiel dat je bad complimenteert. In woonwinkels kun je inspiratie opdoen over de laatste trends voor de badkamer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020