Excite

Alles over badkamers in Rotterdam

De badkamers in Rotterdam moeten wel tot de mooiste in Nederland behoren, want maar weinig steden bieden namelijk zoveel mooie spullen op het gebied van badkamers aan. Er zijn veel winkels te vinden die gespecialiseerd zijn in badkamers. Dus wie hier een dag voor uit trekt, hoeft niet bang te zijn om met lege handen thuis te komen. Wij zetten vast een aantal leuke adresjes voor je op een rijtje.

Tegels

De sfeer in een badkamer wordt veelal bepaald door het type tegels. Ouderwetse tegels maken van een trendy badkamer vaak een ouderwetse ruimte. Moderne tegels kunnen een redelijk eenvoudige badkamer juist weer optillen tot een veel hoger niveau. Voor tegels in badkamers in Rotterdam hoef je maar één naam te onthouden: het Tegelhuis. Via Tegelhuis.nl kun je de verschillende tegels bekijken en vast je keuze maken. Natuurlijk kun je ook gewoon de showroom gaan bekijken. Vergeet niet te vragen naar de speciale aanbiedingen. Neem ook de maten van je badkamer mee, want mocht er een aanbieding zijn met een bepaalde partij dan kun je direct beslissen of het iets voor je is of niet.

Alles in één

Voor alles in één op het gebied van badkamers in Rotterdam kun je terecht bij Wooning. Wooning is dé specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Als je hier je hele badkamer wil bestellen, kun je rekenen op een scherpe prijs. Ook zijn er regelmatig acties die het aantrekkelijk maken om de hele badkamer bij Wooning te bestellen. Tot slot kun je bij dit soort dingen natuurlijk altijd proberen te onderhandelen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018