Excite

Een ballonvaart maken: waar kan dat goedkoop?

Een ballonvaart is een unieke ervaring voor jong en oud! Je zweeft door de lucht, terwijl je ondertussen van het uitzicht kunt genieten. Je kunt een romantische ballonvaart met z'n tweeën maken, maar met een groep is ook mogelijk.

Ballonvaart maken

Het weer is belangrijk bij het maken van een ballonvaart. Zo moet het droog zijn en mag het niet te hard waaien. De meeste ballonvaarten worden in de zomer gemaakt en dan met name aan het einde van de dag. De luchtballon vaart op een hoogte tussen de 300 en 900 meter. Voor een ballonvaart kun je wel een paar uurtjes uittrekken. De vlucht zelf duurt minimaal een uur, maar je bent ook tijd kwijt aan de voorbereiding en afsluiting. De meeste bedrijven maken er iets speciaals van!

Waar kun je een ballonvaart maken die goedkoop is?

Er zijn in Nederland verschillende bedrijven die ballonvaarten aanbieden die niet te duur zijn. Een voorbeeld hiervan is greetzz-ballonvaart.nl. Greetzz Ballonvaart heeft verschillende opstapplaatsen door heel Nederland. Hoe meer tickets je bestelt, des te meer korting je krijgt. Zo heb je al een ticket vanaf 130 euro! Leuk zijn de lastminute aanbiedingen!

Een andere mogelijkheid is Ballonvaren.com. Ook hier zijn meerdere opstappunten verspreid door heel Nederland. Ballonvaren.com is ook zeer geschikt als je een ballonvaart wilt organiseren voor een speciale gelegenheid, zoals een bedrijfsuitje of verjaardag. Bij Ballonvaren.com kun je een ballonvaart maken vanaf 135 euro per persoon!

Een derde aanrader is Basballonvaart.nl. Er zijn veel mogelijkheden. Zo kun je met een groep een ballonvaart maken, maar ook privé. Je kunt er zelfs voor kiezen om de luchtballon bij je eigen woonplaats te laten opstijgen. Erg leuk zijn de verschillende arrangementen zoals een ballonvaart gecombineerd met een hotelovernachting of BBQ. Prijzen zijn vanaf 130 euro per persoon.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020