Excite

Waar kun je online batterijen voor je telefoon kopen?

Ken je dat ook? De batterij van je telefoon wordt steeds zwakker. Na verloop van tijd ga je merken dat je de telefoon steeds sneller moet gaan opladen. Dit is uiteraard erg vervelend, zeker als je telefoon verder nog helemaal naar je zin is. Een nieuwe telefoon kopen is in dit geval dan ook niet nodig. Wanneer je alleen de batterij vervangt, dan kan je mobiel weer jaren mee. Ook een reserve batterij kan van pas komen!

Mobielbereikbaar.nl

Het aanbod aan batterijen voor telefoons is bij Mobielbereikbaar.nl zeer groot. Je kunt hier voor zowel nieuwe als oudere telefoons je batterijen kopen. Zoek op merk en aan de hand daarvan krijg je een overzicht te zien van welke telefoons ze batterijen voor verkopen. Wanneer je een telefoon aanklikt, kun je zien wat er nog meer te koop is voor deze telefoon, zoals een oplader of verschillende accessoires.

GSM-batterij.nl

Bij de meeste aanbieders kun je alleen batterijen van bekende merken kopen. Bij GSM-batterij worden echter ook veel batterijen aangeboden van relatief kleine en onbekende merken. Heb je een aparte telefoon en kun je nergens de gepaste batterij voor je telefoon vinden, neem dan eens een kijkje op deze site.

Batterijking.nl

Een andere mogelijkheid is Batterijking.nl. Ze bieden batterijen voor je telefoon aan tegen een zeer scherpe prijs. Het zoeken gaat op deze site wat lastig, ze gaan er namelijk van uit dat je het typenummer van je telefoon weet. Groot voordeel is de snelle en gratis verzending!

Tot slot

Batterijen voor nieuwere telefoons zijn in principe overal verkrijgbaar. Het wordt pas lastig als je op zoek bent naar een batterij voor een oudere telefoon. Geef niet bij de eerste de beste site op, maar kijk ook op de andere sites. Ook kan het schelen door prijzen te vergelijken. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je niet voor de goedkoopste batterijen gaat!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019