Excite

Geef een belevenis cadeau!

Cadeautjes geven is leuk, maar het is nog leuker om ook te zien dat de ontvanger er daadwerkelijk blij mee is. En laten we eerlijk zijn: dat is tegenwoordig steeds moeilijker. Cadeautjes zijn inmiddels zo vanzelfsprekend geworden, dat het niet altijd even makkelijk is om iets leuks te vinden. Gelukkig is daar een antwoord voor: geef eens een belevenis cadeau!

Waarom een belevenis geven?

Waarom zou je een belevenis cadeau geven? Omdat de herinnering daaraan vaak veel langer blijft hangen dan de herinnering aan een nieuw paar sokken of een fles badschuim. Bovendien geef je iemand met een belevenis ook daadwerkelijk een manier om zijn of haar leven te verrijken. Want zou je anders ooit hebben durven dromen dat je rond zou rijden in een Ferrari of zou stuntvliegen? Via Experiencegifts.nl kun je deze en andere belevenissen cadeau geven. De belevenissen zijn al verkrijgbaar vanaf 25 euro. Je krijgt natuurlijk een mooie cadeaubon die als voucher geldt.

Van overnachtingen tot Blokarten

Ook via Belevenissen.nl kun je heel veel mooie belevenissen vinden. Die verschillen van Blokarten tot een nachtelijke cruise door Amsterdam, of van een bezoek aan een Stand-up comedy show tot een kasteelovernachting. Is de ontvanger juist meer iemand die van eten en drinken houdt? Dan zijn er natuurlijk ook voldoende opties. Wat dacht je van een Hot Chocolate massage, of een high tea? Ook echte aanraders: een kaasproeverij of brunchen in een grot. Veel belevenissen zijn ook met twee of meer personen te beleven, dus je kunt eventueel ook zelf mee gaan!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019