Excite

Wat is de beste koop voor een wasdroger?

Wasdroger

Voor je op zoek gaat naar de beste koop voor een wasdroger is het belangrijk om te weten wat voor wasdroger je zoekt. Er zijn namelijk verschillende soorten drogers. Zo zijn er luchtafvoerdrogers, condensdrogers, warmtepompdrogers en gasgestookte wasdrogers. Bij een luchtafvoerdroger heb je een slang die buiten moet uitkomen. Dat kan door een raam, maar ook door middel van een speciaal rooster. Kan er geen slang naar buiten? Dan kun je gaan voor een condensdroger. Daarbij wordt het vocht opgevangen in een bakje, dat je wel regelmatig moet legen. Een warmtepompdroger is zuiniger dan een luchtafvoer- of condensdroger, maar is net als een gasgestookte droger een stuk duurder.

Opties

Je hebt bij een wasdroger ook verschillende opties. Kijk dus goed naar de dingen die voor jou belangrijk zijn. Zo kun je letten op de trommelinhoud. In de ene wasdroger kun je veel meer wasgoed stoppen dan in de ander. Als je een gezin hebt, is een wasdroger met een grote trommel dus erg handig. Sommige drogers beschikken over een uitgestelde starttijd. Hiermee kun je zelf bepalen hoe laat de droger start. Handig voor als je overdag moet werken en je bij thuiskomst droge was wil hebben. Let ook op de verschillende programma's waarover de droger beschikt. Soms zijn er speciale programma's voor bijvoorbeeld wol. En wil je niet hoeven strijken? Dan kun je het beste gaan voor een droger met een stoomfunctie.

Beste koop

Nu je weet wat je zoekt, kun je op zoek naar de beste koop voor een wasdroger die bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld op de website van de Consumentenbond naar testresultaten van wasdrogers kijken om zo erachter te komen wat de beste wasdroger is. Je moet echter wel lid zijn van de Consumentenbond om de hele test te zien. Ben je dat niet, dan kun je gebruik maken van een vergelijkingswebsite waar mensen cijfers kunnen geven aan de producten. Wanneer je op zo'n site de eisen opgeeft, waar jouw wasdroger aan moet voldoen, zie je niet alleen welke droger het goedkoopst is, maar ook welke het hoogste cijfer krijgt. Zo kun je eenvoudig bepalen wat voor jou de beste koop van een wasdroger is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020