Excite

Beter slapen met Beter Bed matrassen

Wie 's nachts niet goed uit kan rusten, merkt daar de hele volgende dag wat van. Je concentratie is veel minder, je kunt minder hebben en je voelt je ook de hele dag moe. Dat probleem heb je niet als je slaapt op Beter Bed matrassen. Die zijn namelijk precies verkrijgbaar in het soort dat bij jou past. Zo behoren slechte nachten voortaan tot het verleden.

Waarom een Beter Bed matras?

Dat goede matrassen niet duur hoeven te zijn, bewijzen de Beter Bed matrassen. Die zijn verkrijgbaar voor alle budgetten. Bovendien zijn er natuurlijk ook nog manieren om je matras langere tijd in goede staat te houden. Door bijvoorbeeld regelmatig je matras om te wisselen. Beter Bed verkoopt matrassen in verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een polyether matras dat gemaakt is van anti-allergisch materiaal, maar ook voor een binnenvering matras, dat bestaat uit stalen veren. Maar dat is niet alles. Er zijn ook nog latex matrassen, pocketvering matrassen en traagschuimmatrassen. Welk matras je kiest, hangt deels af van het bed dat je wilt. Zo zijn latex matrassen bijvoorbeeld niet geschikt voor spiraalbodems, terwijl pocketvering matrassen daar weer wél geschikt voor zijn.

Deskundig advies

Als je niet veel weet van matrassen, is dat alleen maar een extra reden om naar Beter Bed te gaan. Daar kun je namelijk rekenen op een professioneel en persoonlijk advies. Trek voor je zoektocht gerust een dag uit, zodat je volop de tijd hebt om de matrassen ook voor langere tijd te testen. Een uurtje liggen is helemaal niet vreemd; je zult niet de enige zijn!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020