Excite

Binnen een paar uur je eigen verse brood met de broodbakmachine

Jaren geleden had je helemaal geen keus. Je was aangewezen op de bakker voor vers brood, of je moest een ritje naar de supermarkt maken. Meestal kocht je dan een voorraad brood in om in te vriezen, zodat je het ritje maar één keer in de week hoefde te maken. Tegenwoordig hoeft dat niet meer, in een handomdraai maak je je eigen verse brood met de broodbakmachine!

Bijkomend voordeel van de broodbakmachine is dat je zelf kunt bepalen welk meel je wilt gebruiken. Heb je liever normaal meel of ga je lekker voor volkoren meel dat ambachtelijk is gemaakt in de plaatselijke molen? Of ga je voor nog meer gemak en koop je kant en klaar deeg? Het kan allemaal, de broodbakmachine maakt er in alle gevallen heerlijk brood van.

Het brood snijden kan soms wat problemen opleveren, diverse ketens verkopen voor weinig geld een automatische snijmachine. Brood erin, op de knop drukken, en het brood gesneden er weer uit! Makkelijker kan het niet.

De broodbakmachine is voor meerdere doeleinden geschikt, zo kun je er bijvoorbeeld ook je eigen pizzadeeg in klaarmaken voor ovenverse pizza’s.

Voordat je tot een aankoop overgaat is het verstandig in ieder geval wat gebruikerservaringen te lezen. Zo voorkom je dat je een kat in de zak koopt, of een duur model dat zijn geld eigenlijk niet waard is. Broodbakmachines koop je vanaf 45 euro en de prijzen lopen op tot 200 euro. De keus is aan jou!

Afbeelding: Flickr account TheLizardQueen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019