Excite

Gebruik je binnenspiegel voor navigatie

Binnenspiegel

Een portable navigatiesysteem heeft zo z'n nadelen. Telkens weer het opnieuw bevestigen en er weer af halen om diefstal te voorkomen. Een inbouwnavigatiesysteem kan dan de oplossing zijn, maar er is nog een nieuwe oplossing: gebruik je binnenspiegel voor navigatie!

Opti Mount

Er zijn nog niet veel leveranciers die voor de binnenspiegel navigatie aanbieden, maar onder hen vind je wel Opti Mount. De Opti Mount AnyWay is een binnenspiegel met navigatie. In het rechtergedeelte van de spiegel vind je een touchscreen navigatiesysteem met een scherm van 4 inch groot. Je kunt met dit systeem door 43 landen in Europa navigeren. De software van Route 66 kun je door middel van een SD-kaart bijwerken. En je kunt de Opti Mount AnyWay gebruiken als Bluetooth-carkit.

VDO-Dayton

Ook VDO-Dayton heeft een binnenspiegel met een navigatiesysteem er in gebouwd. Je hebt hierbij een overzetspiegel met een 4 inch touchscreen navigatiescherm. Via een kabel moet je het scherm aansluiten op een apart navigatiesysteem dat je op een andere plek in de auto kunt inbouwen. Dit soort systemen zijn kostbaar. Je betaalt er zo'n 1500 euro voor en dan is het aparte navigatiesysteem nog niet eens ingebouwd.

Nadelen

In je binnenspiegel een navigatiesysteem hebben, lijkt erg makkelijk maar het brengt ook enkele nadelen met zich mee. Als je het navigatiesysteem wilt instellen, zul je met je arm omhoog moeten reiken. En wanneer je een blik op je systeem wilt werpen of je nog de goede kant op gaat, zul je omhoog kijken. Je aandacht verslapt daarmee van wat er op de weg gebeurt. Ook is een dergelijk navigatiesysteem wat kleiner dan een gewoon portable navigatie of een ingebouwd navigatiesysteem.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021