Excite

Boeken via internet kopen

Een van de grootste en bekendste sites waar je boeken via internet kunt kopen is Bol.com. Je vindt hier de meeste bekende boeken wel, maar ook onbekendere of oudere boeken kun je op deze website vinden. Wel moet je er dan rekening mee houden dat de levertijd langer is. Kun je het gewenste boek nog niet vinden, dan kun je op Bol.com ook tussen tweedehands boeken zoeken die andere mensen aanbieden. Nog meer kans dat je toch het boek vindt wat je zoekt. Doorgaans rekent Bol.com wel verzendkosten aan, maar ze hebben ook regelmatig acties. Het kan zijn dat je geen verzendkosten hoeft te betalen, maar soms hebben ze ook een actie waarbij je een boek gratis krijgt. Kijk voor je bestelt dus altijd of er een actie is waardoor je het boek voordeliger kunt kopen.

Cosmox

Cosmox.nl is een andere website waar je online je boeken kunt kopen. De site is vergelijkbaar met Bol.com, al beperkt Cosmox zich tot boeken, muziek, films en games. Of je nu Nederlandstalige of Engelstalige boeken zoekt, de kans is groot dat je je gewenste boek kunt vinden op de website. Ook hierbij geldt dat de verzendtijd soms wat langer is als er minder voorraad van je boek is. Het voordeel van Cosmox ten opzichte van Bol.com is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Selexyz

Selexyz is niet alleen een boekhandelketen met vestigingen door heel Nederland, ze hebben ook een website waar je de boeken kunt bestellen. De collectie van Selexyz is groot en ze verkopen de meest uiteenlopende soorten boeken en genres. De site heeft verschillende rubrieken die het makkelijker maken om een boek te zoeken. Wanneer je bij Selexyz wilt bestellen, heb je de keuze om het boek thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Laat je het boek thuisbezorgen, dan betaal je verzendkosten. Als je het boek in de winkel ophaalt, krijg je een mailtje als het klaar ligt en hoef je geen verzendkosten te betalen. Heb je een boekenbon? Die kun je ook gewoon online bij Selexyz besteden.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021