Excite

Gemak van een bovenlader wasdroger

Veel wasdrogers van tegenwoordig zijn voorzien van een voorlader. Dat heeft een aantal voordelen. Zo kun je gemakkelijk de wasmachine en de droger op elkaar plaatsen en hoef je de natte was niet op te tillen. Soms is een voorlader echter niet praktisch, bijvoorbeeld als je last van je rug hebt of minder goed kunt bukken. Dan is een bovenlader wasdroger juist een goede oplossing. De opening van zo'n droger zit namelijk bovenop, waardoor je de was gewoon op werkhoogte in de droger kunt doen.

Goede bovenlader kopen

Een goede bovenlader wasdroger vinden vraagt om een kleine zoektocht. Het gros van de wasdrogers heeft namelijk een voorlader. Fagor is een van de merken die ook bovenladers verkoopt, bijvoorbeeld de SFS64CE. Deze bovenlader heeft een vulgewicht van 6 kilo en werkt met een speciaal, extra zuinig Eco Drying systeem. De elektronische vochtsensor bekijkt precies hoeveel vocht er nog in de was zit en past hier eventueel het programma op aan. Dankzij de uitgestelde start kun je de droger zo instellen, dat deze 's nachts - met goedkope stroom - gaat draaien, net zo voordelig!

Alternatief

Een andere bovenlader uit het assortiment van Fagor is de SFS54CE. Deze elektronische condensdroger is net wat compacter en daardoor makkelijker in kleinere ruimtes te plaatsen. Met een vulgewicht van 5 kilo kun je hier alsnog goed mee uit de voeten. Je kunt zelf instellen wanneer de droger moet gaan lopen en de voordeligste periode inplannen.

Ben je nog aan het twijfelen over je aanschaf? Vergeet dan vooral niet reviews van andere gebruikers te lezen. Die kunnen je soms net over de streep helpen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018