Excite

Briljant: de broodbakmachine

Op internet staan al de beste recepten voor het bakken van je eigen brood. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een broodbakmachine. Tover je huis om in een bakkerij en bestel vandaag nog een apparaat waar je het lekkerste brood mee kunt bakken. Tenminste, nadat je de tips hebt gelezen om je broodbakmachine aan te schaffen.

Een eerste tip voor de aankoop van je broodbakmachine is online vergelijken. Zo weet je welke broodbakmachines er te koop zijn en welke merken ze voor welke prijs aanbieden. Verder verschillen de broden die uit de machines komen ook nogal eens in kwaliteit. De ene broodbakmachine maakt de korst om het brood dikker dan de andere broodbakmachine.

Op internet zijn ook diverse testuitslagen te vinden van vergelijkingsstest, onder andere van het bekende tv-programma Kassa. De broodbakmachines die daar het hoogst uit de vergelijking kwamen, zijn veelal te kopen bij winkels als de Media Markt, de Hema, de Blokker of de Marskramer. Sommige machines kun je op proef kopen en omruilen als ze niet bevallen.

Als je nog meer advies nodig hebt, kun je ook in de winkel terecht voor tips. Informeer eens naar de verschillen tussen diverse broodbakmachines. Getrainde verkopers zullen je niet het goedkoopste apparaat aanraden, maar kunnen je veel vertellen over de functies van het apparaat. Zo kun je sommige broodbakmachines een uitsteltijd meegeven. ’s Nachts gaat het apparaat dan aan en ’s ochtends vroeg ruikt het hele huis naar vers brood. Hoe lekker kun je de dag beginnen?

Afbeelding: Flickr, kochtopf

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020