Excite

Busje huren in Den Haag

Moet je verhuizen binnen de Randstad of wil je gewoon gezellig een roadtrip maken met een groep vrienden? Denk er dan eens over een busje te huren in Den Haag. In deze stad zijn vele betrouwbare en vooral betaalbare bedrijven die goede busjes kunnen leveren. Wil je een busje voor slechts een dagdeel of wil je er een heel weekend over kunnen beschikken? Het kan allemaal.

Natuurlijk zijn er de bekende bedrijven zoals Europcar en Hertz Autoverhuur. Beide bedrijven zijn online te bereiken. Zorg er wel voor dat je op tijd je busje boekt, want voor je het weet zijn ze allemaal volgeboekt. Het grote voordeel van het huren bij deze twee bedrijven is dat je de auto in meerdere steden in kan leveren. Reis je dus van Den Haag naar Amsterdam, dan lever je het busje aan het einde van de dag gewoon op de Amsterdamse locatie weer in.

Een ander bedrijf wat al sinds 1987 bestaat is Low Price Autoverhuur. Dit bedrijf is gevestigd in de Zeeheldenkwartier en verhuurt voor zeer voordelige tarieven busjes. Voor iets meer dan 80 euro, huur je een busje voor een heel weekend. Zaterdagochtend af te halen en maandagochtend weer in te leveren. Dit geeft je twee volle dagen de tijd om alles over te verhuizen. Daarnaast rekent Low Price Autoverhuur een onbeperkt aantal kilometers. Dit maakt bijvoorbeeld een tripje Den Haag-Groningen zeer betaalbaar.

Voor welk bedrijf je ook kiest, zorg ervoor dat je goed verzekerd bent voor schade. Een ongeluk zit in een klein hoekje en autoverhuurbedrijven zijn altijd erg secuur waar het om hun bezit gaat. Kijk goed naar de voorwaarden voor je een beslissing neemt en zorg op die manier dat je zorgeloos kunt rijden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020