Excite

Wat is de ideale cadeaubon voor mannen?

Een cadeaubon voor mannen kopen is een uitstekende oplossing als je een keer iets origineels of heel speciaal wilt geven. Maar wat voor cadeaubon geef je nu aan een man?

De romantische cadeaubon

Koop je een cadeaubon voor je vriend of man, dan kun je er een romantisch cadeau van maken. Koop bijvoorbeeld een hotelbon die jullie samen kunnen besteden aan een romantisch weekendje weg. Of, nog leuker, boek alvast een mooi hotel in een stad waar hij altijd al heen wilde. Vervolgens maak je je eigen cadeaubon waarop staat wanneer jullie deze stad gaan bezoeken.

De praktische cadeaubon

Mannen zijn, hoe cliché ook, gek op praktische cadeaus. Dat geldt dus ook voor hun cadeaubon. Weet je dat degene aan wie je de bon geeft binnenkort gaat klussen of in de tuin gaat werken? Koop dan een cadeaubon van een bouwmarkt of tuincentrum. Pak deze leuk in (bijvoorbeeld in een stoer cadeautasje) en je hebt een origineel cadeau!

De avontuurlijke cadeaubon

Ga je een cadeaubon geven aan een avontuurlijke man? Kies dan voor een beleveniscadeau, bijvoorbeeld van belevenissen.nl. Onder actie en avontuur vind je bonnen voor golfsurfen, indoor klimmen of branding kanovaren. Meer sites voor beleveniscadeaus zijn eventbon.nl en vindjecadeau.nlDe cadeaubon voor de man die alles leuk vindt

Je kunt een cadeaubon geven die de ontvanger zowel aan een belevenis als aan een ander cadeau kan uitgeven.Welke cadeaubon je ook kiest, met bovenstaande tips heb je voor alle mannen een geschikte variant. Op het volgende feest valt jouw cadeau daarom pas echt in de smaak!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020