Excite

Wat zijn leuke cadeautjes voor een kraammand?

Een kraammand is een mand gevuld met allemaal kleine cadeautjes. De kraamtijd duurt officieel acht dagen. De bedoeling is dat er iedere dag één cadeau mag worden uitgepakt. Dat kunnen presentjes voor zowel moeder als baby zijn. Bij sommige winkels kun je een kraammand kant-en-klaar kopen, maar leuker is het om de kraammand zelf te vullen. Zo kun je er een persoonlijk tintje aan geven!

Leuke cadeautjes voor de kraammand

Het leukste is om een kraammand te maken met allemaal verschillende soorten cadeautjes. Zo blijft het iedere dag een verrassing. Een kraammand hoeft helemaal niet duur te zijn, er zijn genoeg leuke en goedkope cadeautjes te koop. Je kunt shoppen bij een speelgoedwinkel of babywinkel, maar vaak hebben ze ook leuke kleinigheidjes voor een mooie prijs bij bijvoorbeeld het Kruidvat en de Xenos.

Voor de baby

Er zijn genoeg leuke cadeautjes voor een baby te bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een setje kleding, badspullen, knuffel of speelgoed. Een andere mogelijkheid is om iets te geven voor in de babykamer, zoals een muziekdoosje en een schilderij. Ook leuk is om een thema aan te houden bij het maken van de kraammand. Denk bijvoorbeeld aan een kraammand met allemaal Woezel en Pip cadeautjes of een dierenkraammand. Leuke sites waar je zowel complete kraammanden als losse cadeautjes kunt kopen zijn hummeltjeskraamkado.nl en Babyplace.nl.

Voor de moeder

Ook voor de moeder kunnen er verschillende cadeautjes in de kraammand worden gestopt. Je kunt de moeder verwennen met iets voor onder de douche of wat lekkers om te eten. Andere mogelijkheden zijn een fotolijstje en een boek om alle eerste momenten van de baby bij te houden.

Tip

De meeste kraammanden worden voor baby en moeder gemaakt, maar het kan ook leuk zijn om een kraammand voor een ouder broertje of zusje te maken. Het is voor hen tenslotte ook feest!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021