Excite

Collishop van de Colruyt: ook tuinmeubelen?

Collishop en Colruyt tuinmeubelen

Kun je bij de collishop van de Colruyt tuinmeubelen kopen? Blader dan eens door hun folder en kijk je ogen uit! Wist je dat de Colruyt trouwens een echte showroom heeft? Van maar liefst twee verdiepingen? Op enkele kilometers van Brussel, namelijk in Halle? Let wel op: maandag en dinsdag is deze gesloten, maar zondag geopend!

En dan de collishop zelf...

Via de collishop tuinmeubelen bestellen, betekent dat deze worden aangeleverd in het door jou zelf gekozen afhaalpunt. Maar er is altijd wel een afhaalpunt in de buurt! En de bezorging in het afhaalpunt is gratis!

Na even surfen kom je verrassenderwijs bij een aanbod tuinmeubelen dat gezien mag worden: tafels, stoelen, banken, loungezetels, ligbedden, relaxzetels, kussen, opbergboxen, voetbanken, bijzettafels, hangmatten en complete tuinmeubelsets. Van bekende merken als Hartman, Allibert, Jardin en Grosfillex. Toch bekende namen die je in menige tuin tegenkomt! In metaal, hout, aluminium, graniet en kunststof. Van helemaal gewoon tot luxe, van een bescheiden 119 euro tot 2500 euro... Voor elk wat wils dus, afhankelijk van hoeveel je te besteden hebt.

Klik ook altijd eens op het kopje 'laatste stuks': je weet maar nooit of je er een koopje kunt doen!

Tuinmeubelen thuis geleverd?

En de collishop heeft een geweldige service, want er wordt zelfs aan huis geleverd! Dit geldt voor 'grote artikelen'. Tuinmeubelen mag je daar wel onder plaatsen niet? Om twijfel te voorkomen: kijk naar het logo dan kom je ook te weten hoeveel het kost! Soms is deze bezorging zelfs helemaal gratis!

Meer dan alleen maar tuinmeubelen

Met alleen maar tuinmeubelen stopt het niet bij de Colruyt collishop. Misschien heb je ook nog een parasol nodig? Of tuinverlichting? Tuinverwarming kan ook wel eens van pas komen...

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018