Excite

Zin iets feestelijks? Volg een cursus taart maken

Met marsepein, slagroom of heel veel chocola, taart maken is altijd feest. Wil je ook uit al die zoetigheid iets moois creëren, ga dan naar een cursus taart maken. Ze worden bijna overal in Nederland gegeven en anders ga je gewoon lekker online aan de slag.

Leer allerlei soorten taarten maken

Wat denk je van een 'workshop Boltaart', 'workshop Stapeltaart' of gewoon een 'Fun Workshop'? Deze en meer cursussen kun je volgen bij maakjetaart.nl. Elke maand is er een drukke agenda dus zit er vast een cursus taart maken voor je bij. Online kun je al een workshop voor het maken van een basistaart volgen.

Honderden online video's met workshops taarten maken

Op taart-bakken.nl kun je kiezen uit honderden taarten waarvan het recept in een online video wordt gegeven. Sterker je kunt precies zien hoe de taart wordt gemaakt. Je kunt er bijvoorbeeld Siciliaanse marsepeintaart met gekonfijte vruchtjes leren maken. Of creëer zelf een bruidstaart. Wil je toch liever een cursus taart maken volgen onder toezicht van een professional? Op de website kun je ook offertes aanvragen voor een workshop taarten maken in real life.

Workshops taart maken voor beginners en gevorderden

Ze zeggen de leukste workshops en cursussen op taartgebied te hebben. En dat lijkt er ook inderdaad op. Want een 3D-taart van 'Beertjes op de bank' leren maken, moet toch minstens een glimlach veroorzaken. Het voorbeeld van deze en meer vrolijke taarten vind je op taartopmaat.nl. Behalve het volgen van een cursus taart maken, kun je er ook terecht voor extra kennis over cupcakes en koekjes. En de spulletjes die je nodig hebt voor de perfecte taart kun je in deleukstetaartenshop.nl aanschaffen.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021