Excite

De projector is hét ingrediënt voor een familiefeest

Gezellig met de hele familie rond de open haard, verhalen vertellen over vroeger, luisteren naar blunders uit je jeugd: er is niets leuker dan tijd doorbrengen met je familie en tegelijkertijd wat herinneringen ophalen. Dat wordt alleen nog maar leuker met behulp van een projector. Hoe dat kan? Een projector is bij uitstek geschikt om al die leuke familiefoto’s met z’n allen te bekijken.

Natuurlijk kun je foto’s niet zomaar in de projector plaatsen. Hiervoor moet je ze eerst om laten zetten in dia’s. Aangezien veel mensen vroeger alleen maar met dia’s werkten, is de kans groot dat een deel van jullie fotoarchief ook gewoon uit dia’s bestaat. Als dat niet het geval is, dan kun je voor een relatief klein bedrag dia’s laten maken. Hiervoor heb je in de meeste gevallen wel de negatieven van de foto’s nodig. Heb je die niet meer, informeer dan eens naar de mogelijkheden.

Natuurlijk is je avond met alleen een projector nog niet compleet. Ook lekkere hapjes en drankjes horen erbij. Misschien hadden jullie vroeger wel bepaalde tradities op dit gebied. Dan is het leuk die voor een avond weer nieuw leven in te blazen. Probeer voor iedereen wat bijzonders te doen, zodat het een avond wordt om nooit te vergeten!

Afbeelding: Flickr account irina slutsky

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020