Excite

Je digitale camera inruilen voor geld

Je digitale camera inruilen voor geld is een goed idee; zo spek je je eigen kas, terwijl je iets opruimt dat je toch nooit meer gebruikt. Als je besluit je camera in te ruilen, kun je dit wel het beste zo snel mogelijk doen. Des te nieuwer het product, des te hoger de inruilwaarde.

Je kunt niet overal een digitale camera inruilen; daarvoor moet je in de meeste gevallen bij een speciale winkel zijn. Op zich is dat niet erg, want online kun je er zo een aantal vinden, ongetwijfeld ook bij jou in de buurt. Het kan wel handig zijn om vooraf even op internet te kijken wat er ongeveer geboden wordt voor een gebruikte camera, om zo te bepalen of de aan jou geboden prijs ook een beetje redelijk is.

Wie zijn digitale camera wil inruilen, wil natuurlijk ook weten waar de prijs vanaf hangt. Dat heeft met een aantal factoren te maken. Het merk en het model van de camera zijn het belangrijkst; een goed merk behoudt zijn waarde beter. Ook de conditie van het apparaat telt mee. Een apparaat dat in goede staat is en bijvoorbeeld ook alle boekjes, kabels en handleidingen heeft, levert meer op dan een exemplaar dat onder de krassen zit en kaal geleverd wordt. Tot slot: als je je digitale camera wilt inruilen tegen een andere camera, levert je oude camera je vaak nog meer geld op. Als je toch een nieuwe camera wilde, dan is dit het moment om je oude in te ruilen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020