Excite

Waar kun je een digitale Valentijnskaart versturen?

Met een valentijnskaart laat je een ander weten dat je aan hem of haar denkt. Je kan een kaart naar je partner sturen, maar ook naar iemand die gewoon veel voor je betekent. Ook kun je anoniem een valentijnskaart opsturen, dat maakt het voor de ander spannend. Helemaal van deze tijd is het om een digitale valentijnskaart te versturen. Dit wordt ook wel een e-card genoemd.

Waar let je op als je een digitale valentijnskaart wilt versturen?

Een digitale valentijnskaart verstuur je via de computer naar bijvoorbeeld het e-mailadres van de ontvanger. Het is eigenlijk altijd gratis om een digitale kaart te versturen. Dit klinkt heel gemakkelijk, maar het is natuurlijk wel leuk om de digitale valentijnskaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Zoek daarom een kaart met een afbeelding die wat voor de ander betekent. Ook is het mogelijk om een persoonlijke tekst toe te voegen. Ben je niet zo creatief? Leuke sites met liefdesteksten zijn suriflowers.com en liefdesgedichten.net. Het is ook mogelijk om een digitale valentijnskaart te versturen met een muziekje of een filmpje!

Waar kun je een digitale valentijnskaart versturen?

Er zijn verschillende sites waar je een digitale valentijnskaart kunt versturen. Kijk bijvoorbeeld eens op Hallmark.nl. Behalve een digitale kaart, kun je hier ook heel gemakkelijk echte kaarten versturen. Een andere leuke site is het Kaartenhuis.nl. Deze site heeft een zeer ruim aanbod aan digitale Valentijnskaarten. Dit geldt ook voor GoCards.nl. Bij GoCards.nl kun je ook zelf een digitale kaart maken aan de hand van een foto. Dat maakt de valentijnskaart helemaal bijzonder!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021