Excite

Koop een dvd speler bij Blokker

Een dvd speler hoeft tegenwoordig niet zoveel meer te kosten. Natuurlijk kun je er met gemak eentje vinden van een paar honderd euro, maar als je gewoon een dvd speler bij Blokker koopt, ben je vaak voor drie of vier tientjes al klaar. Heb je dan echt mindere kwaliteit? Vaak niet. Doorgaans is de kwaliteit ongeveer even goed, maar is de behuizing net even van wat goedkoper materiaal. Ook heb je dan geen bekend merk. Aan de andere kant; als je gewoon zuinig op je spullen bent, dan kan ook zo'n dvd speler jaren meegaan.

Een dvd speler van de Blokker heeft een aantal voordelen. De prijs is natuurlijk het belangrijkste voordeel, want als de speler wel kapot gaat, dan weet je in ieder geval dat je niet voor honderden euro's het schip in gaat. Bovendien kun je dan zelf bepalen of je het de moeite van het repareren waard vindt of dat je toch al toe was aan iets nieuws. Ook op een dergelijke dvd speler krijg je gewoon garantie, dus wat dat betreft heb je niet meer of minder opties dan bij een andere winkel.

Als je een dvd speler bij Blokker wilt kopen en je gaat voor de lage prijzen, houd dan de folder in de gaten. Blokker heeft een aantal elektrische apparaten altijd te koop, tegen redelijk normale prijzen. In de aanbieding scoor je echter de echte koopjes, waaronder zo'n dvd speler. Soms zit daar zelfs nog een pakket bij met heel veel dvd's, dan kun je direct gaan kijken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020