Excite

Waar moet je op letten bij de aankoop van een dvd-speler?

Nu illegaal downloaden en streaming media een belangrijk deel van het Internet in lijkt te nemen en erg gemakkelijk geworden is, lijkt het alsof je echt geen DVD-speler meer nodig hebt.

De DVD-industrie heeft momenteel veel problemen om het hoofd boven water te houden maar er zijn nog genoeg bedrijven die proberen te innoveren en zo de DVD terug naar de huiskamer proberen te brengen.

De kwaliteit van deze nieuwe DVD-spelers is stukken beter, vooral als ze ook de nieuwe Bluray-technologie ondersteunen. Naast DVD's kunnen deze spelers ook nog eens Blurays afspelen. Bij sommige modellen is het zelfs mogelijk dat je film in 3D te zien.

Zie je ergens 1080p staan op jouw apparatuur, dan wijst dat op Full HD en een schermhoogte van 1080 pixels. Dat is erg veel, waardoor je je in de bioscoop waant.

Door al deze technieken te combineren kan je met een DVD-speler nu veel meer doen dan gewoon enkel DVD's afspelen. Als je nu een DVD speler koopt, koop je niet alleen een apparaat om DVD's af te spelen. Als je wat kennis hebt van moderne technieken kan je ook nog andere meer geavanceerde functies gebruiken.

Zo zijn er tegenwoordig bijvoorbeeld DVD-spelers met ingebouwde Wi-Fi. Zo kan je met die DVD speler zelfs op het Internet surfen.Het nut daarvan is voornamelijk streaming media. Natuurlijk is deze video niet zo haarscherp als jouw DVD's Blurays maar daartegenover staat dat er een heel erg veel aanbod is.

Als je een DVD speler gaat kopen let dan op dat je er een koopt die voor alle regio's bruikbaar is. DVD spelers hebben namelijk een ingebouwde beveiliging waardoor je geïmporteerde DVD?s niet kunt afspelen. Koop je een ongelimiteerde DVD-speler, dan kan je zonder problemen ook DVD's afspelen van een vriendin in China of van jouw oom in de Verenigde Staten. Erg handig en bovendien is het zo gemakkelijker om DVD's uit te wisselen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019