Excite

Handig: portable dvd video speler

Je tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken wil niet zeggen dat je alleen maar dingen moet doen die niet leuk zijn. Juist leuke dingen kunnen een mooie manier zijn om verloren uurtjes op te vullen. Neem bijvoorbeeld filmliefhebbers: zij kunnen zich heerlijk vermaken met een portable dvd video speler. Daarmee kun je op elk gewenst moment én op elke plek genieten van de leukste films.

Aanschaffen van een portable dvd video speler

Bij het aanschaffen van een portable dvd video speler zijn er een aantal dingen die je in de gaten moet houden. Allereerst de aansluiting op een voeding: de meeste spelers werken op batterijen, maar kunnen ook worden aangesloten op de netstroom of op bijvoorbeeld de sigarettenaansteker in de auto. Het is handig als je tenminste op één manier doorlopend kunt kijken. Zit je veel in de auto? Dan is een autostekker handig. Kijk je vooral in de trein? Dan is een netstroomstekker misschien weer makkelijker. Ook is het goed om te kijken naar de formaten die de speler af kan spelen. Niet elke speler kan bijvoorbeeld werken met cd-r of cd+r. Door de specificaties goed door te nemen, zit je straks niet met een portable dvd video speler die de helft van je cd's of dvd's niet af kan spelen.

Overige specificaties

Denk ook aan eventuele regiocodes: een goedkope portable dvd video speler in Amerika kopen is leuk, maar de kans is groot dat je daar je Nederlandse dvd's niet op af kunt spelen. Andersom geldt hetzelfde. Bekijk ook of en hoe je materiaal op je speler kunt zetten en check of jij die mogelijkheid hebt. Als je rechtstreeks films op de speler op kunt slaan, dan scheelt dat je weer bagage!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021