Excite

Dvd-blu-rayspeler biedt ons extra mogelijkheden

Een dvd-blue-rayspeler of de opvolger van de dvd, biedt ons zoveel meer mogelijkheden. Met dit toestel beschikken we immers over een overweldigende beeld- en geluidskwaliteit.

Lange aanloopperiode

De dvd blu-rayspeler had er lange tijd voor nodig om zich een plaats op de sterk groeiende mediamarkt te veroveren. Dit toestel werd toch al vijftien jaar geleden geïntroduceerd maar had het moeilijk vanwege zijn hoge kostprijs. Een dvd-blu-rayspeler maakt, in tegenstelling tot zijn voorgangers, gebruik van een blauwe laserstraal in plaats van een rode. Die nieuwe techniek maakte alles veel duurder.

Hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit

Dankzij zijn hd-technologie biedt de dvd-blu-rayspeler ons een uitzonderlijke beeldkwaliteit en met zijn dolby stereo systeem is het geluid navenant. Met een dvd-blu-rayspeler beschikken we over meer opslagkwaliteit.

Extra opslagcapaciteit

Schijfjes voor een dvd-blu-rayspeler hebben een capaciteit van 25 gigabytes. We kunnen de schijfjes echter hergebruiken waardoor een schijfje goed is voor minstens 50 gigabytes opnames. Een extra harde en krasvaste coating zorgt voor extra bescherming.

Extra tips bij de aankoop van een dvd-recorder

  • Bestandsformaten: hou er rekening mee dat niet alle dvd-recorders alle bestandsformaten ondersteunen.
  • Aansluitingsmogelijkheden: Bij de aankoop van onze dvd-recorder is het van groot belang dat ons bestaande tv-systeem en het eventuele dolby stereo systeem op elkaar aangesloten kunnen worden.
  • Videocombinaties: Wil je jouw oude opnamen bewaren, kies dan voor een dvd-videocombinatie of voor een dvd-blu-raycombinatie zodat je zowel video's, dvd's als dvd-blu-rays kan afspelen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019