Excite

Dvd-speler met usb biedt ons meer mogelijkheden

Dvd-recorders en dvd-spelers bieden meer en meer mogelijkheden. Door de uitstekende kwaliteit van de huidige generatie dvd-speler met usb, haal je de bioscoop tot in de huiskamer. Maar waar moet je op letten tijdens je zoektocht naar een goede dvd-speler met usb?

Verschillende mogelijkheden

Met een dvd-speler beschik je over verschillende mogelijkheden. Naast deze dvd-spelers vind je in de elektrozaak namelijk ook dvd-recorders, harddiskrecorders, draagbare dvd-spelers en nu ook blu-rayspelers, met een ongeëvenaarde beeld- en geluidskwaliteit.

Een usb-aansluiting voor meer mogelijkheden

Een dvd-speler met usb biedt heel wat mogelijkheden, want door bijvoorbeeld een fotocamera op de dvd-speler aan te sluiten, kunnen je foto's er nadien op bekijken.

Dvd-speler of dvd-recorder?

Kies je voor een dvd-speler met usb of voor een dvd-recorder? Iedere dvd-speler met usb laat je toe zowel dvd's als cd's te bekijken. Niet alle dvd-spelers nemen echter ook beeld op. Neem je vaak je lievelingsprogramma's op van tv dan kies je bij voorkeur een dvd-speler die ook beeld opneemt. Stel je je tevreden met het bekijken van films, dan volstaat een gewone dvd-speler.

Welke bestandsformaten ondersteunt mijn dvd-speler met usb?

Bij de aankoop van een dvd-speler is het belangrijk te weten welke bestandsformaten het toestel ondersteunt. Niet alle dvd-spelers ondersteunen immers alle bestandsformaten zoals dvd-r, dvd-rw, dvd+r, dvd+rw of dvd-ram. Deze bestanden zijn terug te vinden onder 'weergave'. Naast de dvd-speler voor thuisgebruik zijn er ook mobiele dvd-spelers met lcd-scherm voor onderweg die erg compact zijn en dan ook erg geschikt zijn om mee te nemen op reis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020