Excite

Een drakentattoo laten zetten

Wil jij een draak laten plaatsen op je lichaam? Je kunt dan ontzettend veel keuzes maken. Wil je een draak zoals in de fantasyverhalen of ga je voor een Chinese draak? Wordt het alleen een draak, of komt er meer bij, zoals planten, symbolen of een dier. Moet de draak vuur spuwen of wil je een vliegende draak? Wil je dat de tattoo kleuren heeft, of wil je een tattoo die zwart-wit is? Het is belangrijk om goed na te denken wat je ongeveer wilt.

Waar wil je de tattoo?

Als je een tattoo wilt met veel details, dan wordt het al snel een grote tattoo. Daar moet je dus rekening mee houden. Bedenk een plek waar je de tattoo wilt laten zetten. Houd ook rekening met je baan, aangezien veel bedrijven geen zichtbare tattoo's accepteren. En bedenk ook of je wilt dat iedereen het kan zien of dat het meer iets voor jou alleen is.

Een tattoo laten ontwerpen

Er zijn op internet talloze voorbeelden te vinden van draken tattoo's, maar het is natuurlijk veel leuker om iets te laten ontwerpen. Je hebt dan namelijk een tattoo die niemand anders heeft. Je kunt de tattoo laten ontwerpen door iemand in je omgeving, maar ook bij een tattooshop.

Een tattooshop vinden

Vind een tattooshop die voldoet aan jouw eisen. Het moet er hygiënisch zijn en natuurlijk wil je ook het idee hebben dat de medewerkers begrijpen wat je wilt. Je kunt kijken naar de stijl van de tattoo's die er ontworpen zijn. Komen ze overeen met jouw wensen, dan kun je besluiten de draken tattoo daar te laten zetten.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021