Excite

Een eigen huis kopen in Noord-Holland

Wie op zoek is naar een eigen huis en wel graag een beetje in de buurt van de randstad wil zitten, komt waarschijnlijk uit in Noord-Holland. Noord-Holland is een schitterende provincie met heel veel mogelijkheden. Een huis kopen hier is altijd een goede investering. Je hebt niet alleen de natuur om je heen, maar zit ook altijd dicht bij een grote stad, of het nu gaat om Haarlem, Alkmaar of bijvoorbeeld Amsterdam.

Noord-Holland kent een rijke geschiedenis. Wie altijd al heeft gedroomd van het wonen in een monumentaal pand, kan hier rustig rondkijken: die staan er genoeg. Als je niet per se in een specifieke plaats wilt wonen, vind je er zeker eentje die binnen je budget valt. Ga je wel voor een monumentaal pand in de grote stad, dan moet je rekening houden met een hoge vraagprijs of veel verbouwingswerkzaamheden; het blijft tenslotte Nederland.

Als je besluit om in Noord-Holland een huis te kopen, en je bent zelf niet bekend in de provincie, dan kan het verstandig zijn om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Die kan je naar de beste plekjes leiden en houdt ook rekening met bijvoorbeeld reistijd naar de grote steden. Ook heeft die net wat beter zicht op bereikbaarheid. Je kunt wel 10 kilometer van Amsterdam zitten, maar als die 10 kilometer je elke dag minimaal een half uur reistijd kost, dan schiet je er nog maar erg weinig mee op.

Afbeelding: Flickr account Bogdan Migulski

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021