Excite

Een GSM kopen: waar let je op?

Bijna iedereen heeft inmiddels wel een eigen GSM: van jong tot oud. Daardoor zou je kunnen denken dat het aanschaffen van een goede GSM inmiddels een eitje geworden is. Dat is echter helemaal niet waar; er is nu zoveel keuze en er zijn zoveel mitsen en maren, dat het eigenlijk alleen maar moeilijker geworden is. Waar let je dus op bij het kopen van een nieuwe telefoon?

Allereerst is het belangrijk om je af te vragen hoe je wilt bellen. Als je via een abonnement wilt bellen, dan is de kans groot dat je bij zo’n abonnement een telefoon kunt krijgen. Als je nog geen GSM hebt, dan kan dit een voordelige optie zijn. Als je abonnement na verloop van tijd is afgelopen en je vindt de telefoon nog prima, stap je daarna gewoon over op de veel voordeligere sim only abonnementen.

Wil je liever prepaid bellen, zodat je je kosten zelf heel goed in de hand kunt houden? Dat kan ook, maar dan ziet de keuze uit verschillende toestellen er weer heel anders uit.

Natuurlijk kun je ook uitgaan van het toestel dat je wilt. Noteer de functies, de uitstraling en de werking en kijk welke toestellen daar het meest bij aansluiten. Zoek vervolgens naar de beste aanbieding. Je kunt voor veel van de nieuwere toestellen dan zelf kiezen uit prepaid of abonnement.

Afbeelding: Flickr account William Hook

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020