Excite

Een nieuwbouwhuis kopen in Amsterdam

Amsterdam is als de hoofdstad van Nederland ook de grootste stad. Er wonen meer dan 750.000 mensen en veel mensen zouden wel in de hoofdstad willen wonen. Maar de stad kent een groot woningtekort en tevens zijn de prijzen hoog. De gemiddelde prijs voor een woning in Amsterdam ligt veel hoger dan in de rest van Nederland. Dat geldt voor zowel appartementen als eengezinswoningen. Voor een appartement betaal je gemiddeld 270.000 euro, voor een eengezinswoning een ton meer. Als je in Amsterdam een goedkope woning wil kopen, onder de 167.000 euro, dan moet je daarvoor wel een huisvestingsvergunning voor aanvragen.

De makkelijkste manier om een woning in Amsterdam te zoeken is via de Makelaarsvereniging Amsterdam. Dit is een vereniging van verschillende makelaars in de regio Amsterdam. Op de site staan dan ook alle huizen van deze makelaars verzameld, zodat je een goed beeld hebt van alle woningen die in de stad en de omgeving te koop zijn.

In Amsterdam zijn ook veel nieuwbouwprojecten waarin woningen te koop staan. De nieuwbouwprojecten bevinden zich in het centrum, maar ook in andere delen van de stad kun je een nieuwbouwwoning kopen. De nieuwbouwprojecten in Amsterdam zijn op de website van de gemeente verzameld, zo heb je een goed overzicht van wat er te koop is.

Afbeelding: Flickr, Joiseyshowaa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021