Excite

Eenvoudig je maandlasten berekenen

Via internet kun je op verschillende manieren je maandlasten laten berekenen, of dit zelf doen. Inzicht in je maandlasten is belangrijk, want je wilt wel op vakantie kunnen, genieten van het goede leven of je hobby’s blijven uitoefenen. Op verschillende websites kun je eenvoudig je maandlasten berekenen door het hypotheekbedrag in te vullen en je inkomen. Een programma berekent dan wat je maandlasten kunnen zijn.

Vooraf je maandlasten berekenen helpt je bij het vaststellen van je specifieke wensen en eisen ten aanzien van een hypotheek. Misschien wil je over een paar jaar minder gaan werken? Of denk je na over gezinsuitbreiding? Het is prettig te weten waar je aan toe bent, voordat je de stap zet om een woning te kopen. Als je vooral je maandlasten inzichtelijk hebt, kom je later niet voor verrassingen te staan.

Verschillende factoren zijn van invloed op je maandlasten. Deze moet je bij de hand hebben als je je maandlasten wilt berekenen. Je moet weten wat jezelf verdient, wat je (eventuele) partner verdient, het hypotheekbedrag moet je weten – deze kun je ook zelf berekenen of laten berekenen – de gewenste hypotheekvorm moet je kiezen en de gewenste looptijd van de hypotheek. Er zijn veel verschillende hypotheekvormen, informeer goed naar de verschillende vormen en kies de vorm die bij je past. De looptijd van een hypotheek varieert tussen de 5 en 30 jaar.

Ben je op zoek naar de hypotheek met de laagste maandlasten? Op delaagsterente.info kun je vrijblijvend een offerte aanvragen waarin de hypotheekverstrekkers van Nederland met elkaar vergeleken worden. Zo profiteer je van de laagste rente.

Afbeelding: Wikimedia Commons, gebruiker Emilian Robert Vicol

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020