Excite

Eigen vakantiewoning in Frankrijk

Frankrijk is een geliefd vakantieland onder Nederlanders. Veel Nederlanders gaan jaar in jaar uit op vakantie naar Frankrijk. Ben jij een van deze Nederlanders en heb je er wel eens over nagedacht om je eigen vakantiewoning in Frankrijk te kopen?

Hoe aardig het idee ook is, er zijn nadelen. Je zit altijd op dezelfde locatie. Houd er verder rekening mee dat je voor elke trip reiskosten kwijt bent. Tot slot zijn er allerlei juridische zaken die je moet regelen als je een huis koopt in Frankrijk.

Een huis kopen in Frankrijk is dus niet eenvoudig weg een huis kopen, achterover leunen en een aantal keer per jaar genieten van het uitzicht vanaf je terras. Gelukkig vind je op internet een aantal nuttige websites die je op weg helpen bij jouw eigen vakantiewoning in Frankrijk.

Op gites.nl vind je een groot aanbod aan vakantiehuizen in Frankrijk. Op vier regio’s na heeft Gites door heel Frankrijk vakantiehuizen in de aanbieding. Je kunt een regio selecteren, of een soort woning (bouwstaat, vraagprijs, zwembad of niet). De prijzen van een vakantiehuis in Frankrijk variëren sterk van circa een halve ton tot bijna een half miljoen euro.

Immogo is verder een grote advertentiesite voor Franse huizen. Via Immogo kom je in contact met particulieren die een huis aanbieden in Frankrijk en koop je een huis zonder makelaar . Dit kan veel geld besparen, maar je krijgt geen deskundig advies van een makelaar. Wil je toch deskundige hulp? Service Immo is een makelaarsorganisatie in Midden-Frankrijk. Je kunt hier terecht voor ‘Hollandse begeleiding’ bij de aankoop van een huis in Frankrijk.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Michael Eccles

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020