Excite

Elektrische zonneschermen bieden alle comfort

Het is geen moeilijke klus je zonnewering met de hand uit te rollen. Maar wat als je met het ouder worden je gezondheid en/of conditie te wensen overlaat en je zonnewering met de hand uitrollen haast onmogelijk wordt? Wanneer je dan over elektrische zonneschermen beschikt, zal je deze beslissing zeker toejuichen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor elektrische zonneschermen. Deze automatisch gestuurde zonneschermen bieden een verhoogd gebruikscomfort. Elektrische zonneschermen zijn vooral geschikt voor grotere exemplaren van meer dan vier meter breed en is zeker handig wanneer je over meerdere zonneschermen beschikt.

Kwaliteit armaturen in stand houden

Om de kwaliteit van de armaturen in stand te houden, wordt door specialisten ter zake aanbevolen het openen en sluiten van de zonneschermen zonder horten of stoten te laten verlopen. Dat kan uitsluitend met elektrische zonneschermen.

Doeltreffende bescherming van het interieur

Elektrische zonneschermen zorgen voor een constante en doeltreffende bescherming van je interieur tegen de schadelijke ultra-violettestralen van de zon. Je kunt met deze geautomatiseerde zonneschermen zowel de omgevingstemperatuur als het licht in onze woning zelf maximaal regelen, ongeacht het moment van de dag.

Elektrische zonneschermen met draadinstallatie

Bij elektrische zonneschermen kun je gebruik maken van draadinstallaties met schakelaars die in de muren worden aangebracht. Deze methode is tijdrovend en dus zeker niet goedkoop. Om deze draadinstallatie aan te brengen, moeten immers sleuven in de muur worden gemaakt.

Zonneschermen met elektrische golven

De oplossing zijn elektrische zonneschermen met afstandsbediening. Designuitvoeringen stellen je in staat meerdere zonneschermen, rolluiken en zelfs verlichting tegelijk te bedienen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018