Excite

Enkel tattoo: ideeën voor op je enkel

Een enkel tatoeage kan ontzettend mooi zijn. Wanneer je bijvoorbeeld een stijlvolle tatoeage laat zetten, kan die mooi passen bij je schoenen. Ook kun je een stoere tatoeage laten zetten. Een tatoeage op je enkel valt in het algemeen niet zo snel op en is daardoor voor veel mensen een prima plek. Wil je het helemaal onopvallend: dan kan hij ook aan de binnenkant van je enkel worden gezet. In het algemeen is een tatoeage op je enkel niet heel pijnlijk. Wel wanneer je een stuk op je wreef laat zetten of op de 'knobbel' aan de zijkant van je voet. De rest is een stuk minder pijnlijk.

Enkelbandjes als tatoeage

Je kunt kiezen voor een soort enkelband. Die kan rond zijn, maar kan ook om je enkel heen omhoog klimmen, zoals een klimop. Je kunt hierbij mooie bloemen je enkel op laten klimmen. Ook kun je kiezen voor andere soort enkelbanden, zoals prikkeldraad of een tribal die omhoog gaat. Er zijn talloze opties.

Afbeelding op je enkel

Je kunt behalve een enkelbandje ook een afbeelding op je enkel laten zetten. Als je erg creatief bent, kan het ook rondom gaan en zo een complete afbeelding vormen, maar natuurlijk kun je ook de tatoeage aan één kant zetten, als je dat prettig vindt.

Tatoeage verbergen

Veel mensen willen alleen een tatoeage als je hem ook goed kunt verbergen. Een tatoeage op de enkel is daar ideaal voor. Je kunt een lange broek dragen of kiezen voor schoenen die over je enkel komen, zoals laarzen. Zo kun je er toch netjes uitzien en ziet niet iedereen de tatoeage.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021