Excite

Mooie fauteuils kopen

Om je interieur up-to-date te houden moet je om de zoveel tijd de boel eens flink omgooien. Een nieuwe kleurtje op de muur, een nieuwe kleed op de vloer en nieuwe fauteuils in de woonkamer. Vooral je meubilair kan een groot verschil maken in de sfeer van je woning. Bedenk daarom goed wat je zoekt in een fauteuil.

Moderne fauteuils

Voor betaalbare en trendy fauteuils is er keuze te over. Veel meubelzaken zoals Leen Bakker, Trendhopper en de IKEA hebben een grote collectie meubels, die in verschillende interieurs passen. Hun collecties worden regelmatig vernieuwd, waardoor je voor een goede prijs moderne fauteuils kunt kopen. Populaire, minder trendgevoelige meubels blijven vaak langer in het assortiment. Ben je bang dat je fauteuils van jezelf tegenkomt bij je vrienden? Dan ben je genoodzaakt iets kritischer te zijn in je winkelkeuze. Designwinkels of tweedehandszaken kunnen je aan een minder gangbare fauteuil helpen.

Betaalbaar design

Unieke meubelstukken vind je vooral bij kleine inkopers en leveranciers. Helaas zijn de beste adressen vaak maar bij weinig mensen bekend en reclame loopt via mond op mond. Speciaal om dit op te vangen zijn bedrijven opgericht zoals Loods 5. Deze grote meubel- en designboulevards brengen verschillende inkopers samen op één plaats, met voordelen voor zowel consument als bedrijf. Veel meubels zoals fauteuils worden slechts in beperkte oplage gemaakt, waardoor je een echte eyecatcher in je woning krijgt. Ook verkopen ze tweedehands design.

Tweedehands fauteuils

Een goedkope manier om unieke kwaliteitsfauteuils te kopen, is in tweedehandswinkels of Marktplaats. Het grote voordeel is natuurlijk de prijs. Bovendien kun je bij stoffeerbedrijven fauteuils volledig in je eigen stijl laten opknappen. Zo kunnen tweedehands meubels weer jaren mee.

Outlets en veilingen

Wanneer het economisch slecht gaat, moeten veel interieurspecialisten hun bedrijf opdoeken. Vaak wordt dan de inboedel voor een klein bedrag verkocht. Dit is het juiste moment om je fauteuils te vervangen. Goede kwaliteit, nieuwe meubels kom je natuurlijk niet vaak tegen! Ook faillissementsveilingen zijn de perfecte plaats om fauteuils tegen een prikje te kopen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021