Excite

Zo bespaar je ruimte in huis

Wie heeft er genoeg ruimte in huis? Als jij vindt van wel, zul je merken dat die ruimte heel snel gevuld wordt met spullen waarvan je denkt dat ze in de toekomst van pas komen.

Foto's: Youtube.com

Onze eerste tip is sterk zijn en al die spullen wegdoen die je gewoon niet nodig hebt. Tijdschriften in de kast, kleding die je niet meer draagt. Het kan allemaal weg.

Foto's: Youtube.com

Als je je odue spullen weg doet, gooi ze dan niet weg, maar verkoop ze via eBay of een soortgelijke website.

Foto's: Youtube.com

Je andere optie om van ongewenste spullen af te komen is het weg te brengen naar een kringloopwinkel. Zij nemen het meeste aan en gooien de rest weg.

Foto's: Youtube.com

Nu is je huis vrij van troep. Deel je ruimtes opnieuw in. Let hierbij vooral op kleine ruimtes die je niet kunt gebruiken; probeer daar zoveel mogelijk vanaf te komen.

Foto's: Youtube.com

De keuken is een van de meest functionele ruimtes in huis. Hij moet schoon zijn en elke dag te gebruiken zijn. Houd oppervlakken dus vrij. Gebruik de ruimte op de koelkast of boven de kastjes om dingen te bewaren die niet in een kastje hoeven.

Foto's: Youtube.com

Ook je serre is geen extra opslagruimte. Zit je er nooit? Haal dan die stoelen en tafel er ook gewoon weg.

Foto's: Youtube.com

In de garage stop je dingen die je wilt vergeten. Maar wist je dat je ze ook op kunt hangen? Met een paar grote haken heb je de vloer snel weer vrij, wat veel makkelijker is.

Foto's: Youtube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021