Excite

Positieve gedichten voor verjaardag 50 jaar

'49 oude sokken aan de lijn. Voor de 50ste moet je binnen zijn'.

Iedereen kent ze wel; de enigszins flauwe, maar toch ook grappige, spreuken voor mensen die de leeftijd van 50 jaar bereiken. Heb jij een vader, moeder, vriend of buurvrouw die binnenkort deze memorabele leeftijd bereikt? Dan wil je dat natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Je wilt iets bijzonders doen! Verras de Abraham of Sarah in kwestie met een leuk cadeau met bijpassend gedicht. Heb je even geen inspiratie? Hier volgen een aantal voorbeelden van gedichten en spreuken.

Positieve inslag

Er zijn Abrahams en Sarahs die het geweldig vinden om een groot feest organiseren ter ere van hun 50ste levensjaar. Maar er zijn ook mensen die er minder om staan te juichen. Zij laten die dag het liefst ongemerkt en stilletjes voorbijgaan. Juist voor die mensen is het leuk om ze toch even in het zonnetje te zetten. Er bestaan genoeg positieve gedichten:

'Lieve Sarah verlies niet de moed. Ook na 50 is het leven supergoed!'

'Vandaag ben je 50 jaren, laat nu alle zorgen varen.Je hebt Abraham gezien, levenslustig bovendien.Nu begint jouw tweede jeugd. Voel je jong - wees verheugd.Sta weer voor een ieder klaar, dan wordt je vast wel honderd jaar!'

Voor meer leuke en positieve gedichten voor een verjaardag van 50 jaar kun je ook kijken op gedachten-gedichten.nl. Of neem eens een kijkje op abrahamsara.nl. Op deze website vind je niet alleen leuke spreuken en gedichten, maar daarnaast ook tips voor het maken van een pop of liedjes. Ook kun je kijken op leukespreuk.nl voor grappige korte spreuken.

Genoeg inspiratie om een Abraham of Sarah op een positieve manier in het zonnetje te zetten!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021