Excite

Gemakkelijk tijdens verbouwingen: verhuur containers

Wie al eens een verbouwing heeft uitgevoerd, weet dat het afval soms een probleem kan zijn. Slopen is prima te doen, maar waar laat je alle spullen die je niet meer gebruikt? De huiscontainer is vaak zo vol en je kunt ook geen weken met het puin blijven zitten. Gelukkig is daar al lang geleden een oplossing voor bedacht: de verhuur van containers. Dit zijn containers die zo groot zijn, dat je er vaak echt wel even mee vooruit kunt.

De verhuur van containers speelt precies in op de behoefte van onder meer verbouwers: als huurder laat je namelijk de container op je pad zetten en gooi je deze vol. Als de container helemaal vol is, bel je en komt de verhuurder deze weer ophalen. Als je wilt wordt er bovendien direct een lege container neergezet, zodat je zonder vertraging weer verder kunt.

Als je een container wilt huren, denk er dan wel aan dat het soms uitmaakt waar je de container voor gebruikt. Restafval moet weer in een andere container worden opgeslagen dan tuinafval en ook voor plastic gelden aparte regels. Het is daarom verstandig om de klussen zoveel mogelijk op te delen en aan de hand van die opdeling je containers te vullen. Dan voorkom je dat je bijna lege containers terug moet sturen, maar is ook de kans op een boete een stuk kleiner. Dat scheelt weer in je verbouwbudget!

Afbeelding: Flickr account swanksalot

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021