Excite

Hoe kun je goedkoop bellen binnen Nederland?

Goedkoop bellen in Nederland is een kwestie van de juiste provider kiezen. Met de tips uit dit artikel kun je straks bovendien zelfs goedkoper bellen als je een 0900-nummer nodig hebt.

Vast bellen vaak gratis

Bij talloze abonnementen die worden aangeboden voor vaste telefonie bel je gratis naar alle vaste nummers in Nederland. Bel je veel naar vaste nummers? Overweeg dan om een uitgebreid pakket te nemen voor vaste telefonie. Dit kan je namelijk erg veel geld besparen.

Alternatieven voor 0900-nummers

Via websites als vraagalex.nl kun je een lijst vinden met alternatieven voor 0900-nummers. Het is tenslotte frustrerend als je een klacht of vraag hebt en vervolgens tijdenlang in de wacht hangt terwijl je geld verliest. De volgende keer dat je een Nederlands bedrijf wilt bellen via een 0900-nummer, kun je dus eerst kijken of er een goedkoper nummer bestaat.

Binnen Nederland naar mobiel bellen

Bellen naar mobiele nummers is helaas nog altijd duurder dan bellen naar vaste nummers. Ben je iemand die veel naar mobiele nummers belt, dan kun je besparen door je abonnement hieraan aan te passen. Verhoog bijvoorbeeld je aantal belminuten, zodat je per minuut goedkoper uit bent en niet zo snel voor veel geld buiten je bundel belt.

Via internet bellen

Ook binnen Nederland kun je via internet bellen. Onder meer Skype is hier een geschikt programma voor. Op skype.com vind je niet alleen het programma dat je kunt downloaden, maar ook pakketten met belbundels die je kunt kopen. Daarbij is het mogelijk om gratis te bellen naar andere Skypegebruikers, zelfs wereldwijd.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019