Excite

Goedkoop je fietsen kopen

Goedkoop fietsen kopen kan op veel verschillende manieren. Je kunt het internet afstruinen of diverse fietshandels in je buurt opzoeken. Vooraf moet je alleen wel even weten wat voor fiets je zoekt en dat hangt samen met waar je de fiets voor gaat gebruiken.

Dagelijks gebruik

Als je elke dag gebruik wil maken van je fiets, is goedkoop fietsen fijn, maar mag je er toch wel iets meer geld voor uittrekken. Je fiets lijkt nu misschien goedkoop, maar als je een tweedehandsje voor dagelijks gebruik koopt, heb je kans dat je straks meer geld betaalt aan reparaties. Hoe vaker je je fiets gebruikt, hoe meer baat je hebt bij een duurzame fiets. Online vind je veel goede acties. Houd ook folders van fietsspecialisten en zelfs bouwmarkten in de gaten, want daar worden ook vaak goedkope fietsen aangeboden.

Stads- of uitgaansfiets

Wil je een fiets die je alleen gebruikt als je uitgaat of de stad in wil om bijvoorbeeld te gaan winkelen, dan is een tweedehands fiets waarschijnlijk de beste optie voor jou. De meeste tweedehands fietsen zijn erg goedkoop en je kunt er nog jaren mee door. Vraag je fietsenhandel om het tweedehands aanbod of zoek online, bijvoorbeeld op marktplaats.

Altijd op slot!

Wil je goedkoop blijven fietsen, dan is het aan te raden je fiets altijd op slot te zetten. Koop een goed kettingslot, want enkel een fietsslot is tegenwoordig helaas niet altijd meer voldoende. Voor een paar tientjes zorg je ervoor dat je straks niet opnieuw op zoek hoeft naar een nieuwe fiets.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020