Excite

Een goedkoop gsm toestel om te bellen en te sms'en

Een goedkoop gsm toestel met een goede prijs/kwaliteit is zéker te vinden. Waar moet je op letten bij de aankoop van een goedkoop gsm toestel, dat ook nog aan jouw verwachtingen en belprofiel voldoet?

Wat verwacht je van jouw gsm?

Vooraleer een beslissing te nemen, moet je voor jezelf uitmaken wat je van jouw gsm verwacht. Is bellen en berichtjes versturen voldoende,  dan is een goedkoop gsm toestel zonder toeters en bellen een goede keuze. Een goedkoop mobieltje is zeker niet kwalitatief minderwaardig,  integendeel.

Batterijprestatie belangrijk

Ook een goedkoop gsm toestel moet aan enkele minimumeisen voldoen. Controleer in de eerste plaats zijn stand-bytijd en gesprekstijd. Een toestel dat om de haverklap aan de batterijoplader moet, is verre van prettig. Hoe meer technische hoogstandjes aan boord, hoe meer energie je gsm nodig heeft. Goedkope gsm's zijn meestal uitgerust met enkele praktische opties als een kalender, een uitgebreid adres- en telefoonboek en een alarmklok.

Simlockvrij toestel is het goedkoopst

Kies voor een simlockvrij toestel. Dat is een toestel dat je toelaat de simkaart van jouw favoriete provider te blijven gebruiken. Met een gesimlockt mobieltje kan dat niet en zit je vast aan één provider. Een simlockvrij toestel is stukken goedkoper, dan één dat samen met een meestal duur abonnement wordt aangeboden.

Speciale aanbiedingen

Alle providers brengen geregeld voordelige prepaidpakketten op de markt. Deze zijn meestal het goedkoopst. Dat is het zéker wanneer je zelf niet veel belt en in de eerste plaats bereikbaar wil zijn. Zoek je een goedkoop gsm toestel, dan vind je bij de belangrijkste gsm-fabrikanten beslist jouw gading.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020