Excite

Goedkoop lenen voor je huis

Goedkoop lenen voor je huis klinkt natuurlijk ideaal: het gaat immers om een groot bedrag en een langlopende lening. Dan is het prettig als je zeker weet dat je zo min mogelijk betaalt. Een goedkope lening is echter niet heel makkelijk te vinden; bijna iedereen roept goedkoop te zijn, maar velen zijn het niet. Daarom zul je hier echt wat tijd in moeten steken en zélf op onderzoek moeten gaan om erachter te komen wat voor jou nu de beste én goedkoopste keuze is!

Je onderzoek kun je het beste beginnen bij een onafhankelijke adviseur. Het liefst eentje die zelf geen producten verkoopt, zodat je zeker weet dat je écht met een onafhankelijke partij te maken hebt. Laat je voorrekenen wat je op een verantwoorde manier zou kunnen lenen en laat je informeren over de hoogte van de rente. Wees niet bang om lastige vragen te stellen; het is toch de bedoeling dat jij straks op een goede manier uit de gesprekken komt. Als je vast je onderhandelingsvaardigheden test bij iemand die je niets wilt verkopen, is dat alleen maar mooi.

Tot slot: bepaal voor jezelf wat je kwijt wilt, wat je voorwaarden zijn en wat je van je bank verwacht. Houd voet bij stuk. Als je je laat overhalen tot allerlei dingen die je niet wilt of niet nodig hebt, dan ben je uiteindelijk al snel weer veel duurder uit dan je eigenlijk zou willen. Dat was nu net niet de bedoeling van goedkoop lenen voor je huis!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021