Excite

Waar vind je de goedkoopste Playstation 3?

Om zeker te weten dat je niet teveel zult betalen voor een Playstation 3, kun je het beste een prijsvergelijking maken. Daarvoor kun je natuurlijk effectief in winkels gaan vragen hoeveel de Playstation daar kost. Maar veel makkelijker en minder tijdsintensief is je zoektocht naar de goedkoopste Playstation 3 op internet te beginnen. Bijna elke winkel waar je een spelcomputer kunt kopen, heeft ook een website. En op internet vind je ook nog webwinkels die geen fysieke winkel hebben. Je hebt dus een heleboel keus.

Begin je prijsvergelijking op internet door eerst goed te bedenken waar je naar op zoek bent. Wil je alleen een spelcomputer of wil je er ook een paar games bij? En welke spellen zou je er dan graag bij willen? Er zijn namelijk veel acties voor spelcomputers en soms zit daar ook een game bij. Je betaalt dan wel iets meer dan voor alleen de Playstation, maar in totaal ben je wel goedkoper uit. Iets anders wat je moet overwegen is de grootte van de harde schijf. De Playstation 3 is er namelijk met verschillende opslagcapaciteiten en minder is natuurlijk goedkoper.

Om op internet de prijzen te vergelijken van Playstations, kun je het beste bij een vergelijkingssite kijken, zoals Kieskeurig.nl. Zo'n website doet namelijk het meeste werk voor jou. Alle webwinkels waar je een Playstation 3 kunt kopen, staan daar op een rijtje. Als je de resultaten op prijs sorteert, zie je in één oogopslag wat de goedkoopste Playstation 3 is en waar je die kunt vinden.

Zo vind je momenteel de goedkoopste Playstation 3 bij Redcoon. Daar betaal je voor een Playstation 3 van 160 GB maar 259 euro. Er komen dan nog wel verzendkosten bij. De goedkoopste Playstation met een spel erbij is de Sony Playstation 3 Little Big Planet 2 met een capaciteit van 320 GB. Je betaalt voor deze combinatie maar 305 euro (inclusief verzendkosten) bij grausonline. Aanbiedingen als deze wijzigen van dag tot dag. Het loont dus beslist een paar weken of dagen de promoties te volgen om vervolgens je slag te slaan!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019