Excite

Verwen je tuin met de goedkoopste tuinsets

Je tuin kan af en toe best een opknapbeurt gebruiken. Als je dat wel wilt, maar er niet voor failliet wilt gaan, dan kun je je beter eens richten op het vinden van de goedkoopste tuinsets. Die vervang je zonder moeite en als je er wél lang plezier van wilt hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

Goedkope online winkels

Het beste moment om écht de goedkoopste tuinsets aan te schaffen is natuurlijk na de zomer. Het klinkt wat onlogisch, maar winkels willen dan ruimte maken voor een nieuwe collectie met winterartikelen. De oude tuinsets zijn het volgende jaar al niet meer 'in', dus moeten ze zo snel mogelijk verkocht worden. De kortingen die je dan krijgt kunnen oplopen tot 70%. Je kunt naar de plaatselijke doe-het-zelfzaak gaan, maar je kunt ook eens kijken bij Coppenswarenhuis.nl of Tuinmeubelgigant.nl. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van uitverkoopacties. Dat kan dus ook interessant zijn.

Zelf doen of tweedehands

De allergoedkoopste tuinsets maak je zelf of knap je zelf op. Tuinsets tweedehands kopen is bijvoorbeeld een goed idee. Dit kan via de kringloopwinkel, maar ook bijvoorbeeld via Marktplaats.nl. Je kunt ze dan zelf pimpen. Sommige tuinsets zien er nog hartstikke mooi uit, dan is het niet eens nodig om ze op te knappen. Val niet over elk krasje of deukje; als je de set zelf een paar weken hebt staan, dan zijn er vast nog wel wat dingen bijgekomen. Dan kun je er beter direct ook maar een flinke besparing bij de aanschaf uithalen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021