Excite

Ook goedkope combi magnetron biedt vele mogelijkheden

De meeste mensen beschikken de dag van vandaag over een magnetron in de keuken. Dit toestel maakt het werk in de keuken lichter én dus aangenamer. Met het populairder worden van de magnetron, is het aanbod uitgebreider dan ooit. Welke voordelen biedt ons een (goedkope) combi magnetron en wanneer kies je best voor dit type magnetron?

Verschillende soorten magnetrons

Er bestaan verschillende soorten magnetrons. We hebben de keuze tussen een standaard en een combi magnetron. De standaard uitvoering is voordelig in aankoop en bijzonder gebruiksvriendelijk. Niet verwonderlijk, want deze standaard magnetron bezit weinig extra's. Je kan er enkel etenswaren mee opwarmen en ontdooien. De jongste standaard magnetrons beschikken soms nog over een zogenoemde crisp functie, waarmee je gerechten een knapperig korstje kan geven.

Goedkope combi magnetron met vele extra's

Wanneer kies je nu best voor een combi magnetron? Stel je hebt geen plaats voor een echte oven of die investering past nog niet in jouw budget, dan kan een combi magnetron wel iets voor jou zijn. De meeste (goedkope) combi magnetrons beschikken zowel over een oven als een grill, functies die je terugvindt bij een vrijstaande oven.

Omwille van zijn extra mogelijkheden is een combi magnetron duurder in aankoop ten opzichte van een basis magnetron, maar met die extra investering spaar je dus wel de uitgave uit van een vrijstaande oven. Verwacht uiteraard niet dezelfde kwaliteit en functionaliteiten als bij een vrijstaande oven, maar als je zoekt naar een basis oven om taarten, cakes of ovenschotels in klaar te maken, dan ben je snel op weg met een combi magnetron!

Extra kooptips magnetron

  • Inhoud: de inhoud van een standaard magnetron varieert tussen 17 en 25 liter. Bij een (goedkope) combi magnetron tussen 25 en 50 liter.
  • Beschikbare programma's: Hoe groter het aantal programma's hoe duurder onze magnetron. Een timer en een geheugentoets zijn geen overbodige opties.
  • Veiligheid: plaats je magnetron buiten bereik van kinderen. Kies anders voor een combi magnetron met kinderbeveiliging.
  • Richtprijzen standaard magnetron: vanaf 79 euro voor inhoud van 22 liter.
  • Richtprijzen goedkope combi magnetron: vanaf 108 euro voor inhoud van 28 liter, mét grill.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020