Excite

Altijd droge was dankzij goedkope condensdrogers

De was doen bestaat niet alleen uit alles in de wasmachine kieperen, maar ook uit het laten drogen van de was. In de zomer kan dit heel vaak buiten; zodra het zonnetje schijnt is je was binnen no-time droog. In de winter of tijdens regenachtige dagen is dat een stuk lastiger. En dan kan een van deze goedkope condensdrogers goed van pas komen. Die zijn overal te plaatsen en maken je was snel en goed droog.

Lees tests

In je zoektocht naar goedkope condensdrogers kijk je natuurlijk niet alleen naar de specificaties en het energielabel, maar ook naar ervaringen van anderen. De Consumentenbond test regelmatig condensdrogers. Je kunt op de website de resultaten van dergelijke tests lezen. Ook kun je gemakkelijk goedkope condensdrogers vinden via sites als Kieskeurig.nl. Als je daar een bepaald type droger aanklikt, krijg je bovendien een overzicht van meningen van anderen over die droger. Zo kan blijken dat een hele goedkope uiteindelijk toch beter werkt dan eentje van een veel duurder merk. Deze informatie zegt natuurlijk veel meer dan de informatie van de fabrikant!

Scoor een tweedehands koopje

Als je niet per se een nieuwe wasdroger hoeft te hebben, dan kun je ook tweedehands goed slagen. Let hierbij wel altijd op de leeftijd van het apparaat; des te ouder de droger is, des te meer energie deze meestal verbruikt. Betaal dan liever iets meer (maar veel minder dan de nieuwprijs) voor een nieuwer exemplaar dat bijvoorbeeld door de aanschaf van een binnenlijn overbodig is geworden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020