Excite

Genieten van een goedkope flatscreen tv

Nu flatscreens allang niet meer nieuw zijn, is het ook heel goed mogelijk om een goedkope flatscreen tv op de kop te tikken. Je hebt ze al voor minder dan 200 euro. Wil je een wat groter scherm, dan betaal je natuurlijk meer, maar een scherm met een flinke afmeting heb je ook voor onder de 500 euro. Misschien is het wel even zoeken, want in de winkels wordt er natuurlijk hard aan gewerkt om je vooral met een veel duurdere flatscreen te laten vertrekken!

Het belangrijkste in de zoektocht naar een goedkope flatscreen tv is het aanpassen van je eisen en een beetje flexibel zijn. Als je geen moeite hebt met een wat kleiner scherm, een uitlopend model of een iets minder bekend merk, dan hoef je niet de hoofdprijs te betalen voor je flatscreen tv. Dat betekent dat je lekker wat geld overhoudt, bijvoorbeeld voor een mooie verzameling films. In winkels kun je goedkoop slagen door te vragen naar uitlopende modellen en te kijken naar tv's waar alleen het showmodel nog maar van beschikbaar is. Vaak heeft zo'n tv al een fiks aantal draaiuren gehad, maar kun je er ook wel zeker van zijn dat ze nog jaren mee gaan.

Als tweede optie kun je natuurlijk proberen een goedkope flatscreen tv te scoren via internet. Als je geen moeite hebt met tweedehands, dan kun je hiervoor kijken op Marktplaats. Daar worden overigens soms ook wel eens nieuwe exemplaren aangeboden. Betaal online nooit vooruit; als er tijdens het transport iets gebeurt, dan zal het lastig zijn je geld terug te krijgen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018